Chiro Clara en Sooj

Speelclub (6-9 jaar)


Ondeugende speelvogels zullen zich bij de speelclub al snel huis voelen. Samen met de leiding duiken ze onder in een gele fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen. Al huppelend en luidkeels zingend brengen ze de chirozondag door, altijd even vrolijk. Elke zondag is dan ook een feest met hun!

Rakwi's (9-12 jaar)


Wanneer je te zot bevonden wordt voor de speelclub zal je doorverwezen worden naar de rakwi's. Een onstuimige bende die klaarstaat voor zijn portie avontuur, spel en plezier. Ze ravotten zich dan ook doorgaans te pletter. Geen zondag zal hetzelfde zijn met deze groene groep!

Tito's (12-14 jaar)


Een echte tito gaat er elke zondag keihard tegenaan. Hij of zij doet telkens weer zijn of haar uiterste best om zich de snelste, slimste of sterkste te mogen noemen. Ze zijn steeds goedgeluimd en altijd behulpzaam, maar vooral niet verlegen om zich van hun gekste kant te laten zien!

Keti's (14-16 jaar)


Het is haast onmogelijk om een beschrijving te geven van 'de ketiploeg'. De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste maar des te meer de boeiendste. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed en van meelopers krijgen ze het op hun heupen. Een koppig eigenwijze bende met een eigen mening!

Aspi's (16-18 jaar)


Aspirant dat ben je 'zeven op zeven', niet zomaar eventjes één zondagnamiddag per week. Aspirant dat ben je full-time, samen met een groep enthousiastelingen van jouw leeftijd. Een goede sfeer in een hechte groep, daar wordt keihard aan gewerkt. Een echt oranje-gevoel, en dan is er van alles mogelijk!